Nieuw: Curacao vanaf Brussel

Nieuw: Curacao vanaf Brussel

Vanaf 5 november vliegt TUI fly vanaf Brussel naar Curaçao. 

Dit exotische eiland, deel van de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao), is zeer veelzijdig door een mix van de Europese en Caraïbische cultuur. De hoofdstad van Curaçao, Willemstad, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door zijn bijzondere, kleurrijke architectuur en levendige sfeer. 

De aantrekkelijke kusten van Curaçao zijn een van de belangrijkste troeven van het eiland, met talloze baaien met prachtige zandstranden. Curaçao maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden en de officiële taal is Nederlands, waardoor Curaçao sinds jaren een topbestemming is bij onze noorderburen. Curaçao geniet ook in België van een toenemende interesse, zeker tijdens de wintermaanden, wanneer Belgen kunnen genieten van temperaturen rond de 30 graden.

Het eiland herbergt een uitgebreide accommodatie-infrastructuur. TUI BE stelt op Curaçao tientallen hotels voor in alle categorieën, van luxeresorts over kleinschalige hotelletjes tot appartementen. Er is ook een grote diversiteit qua verblijfsformule, gaande van enkel logies tot all-in.

Vluchtinfo: twee keer per week vanuit Brussel naar het eiland, op dinsdag en zaterdag. De vlucht wordt uitgevoerd met de Boeing 787 ‘Dreamliner’ en is op één traject gecombineerd met bestemming Punta Cana (Dominicaanse Republiek).

Voor verdere info en reservering: contacteer ons op 011727080 of kom langs in ons kantoor, maak je afspraak