Info coronavoucher TUI België

Info coronavoucher TUI België

Bericht van TUI België aan onze klanten die in het bezit zijn van een coronavoucher:

"Beste reiziger

Het zijn rare tijden. Sinds half maart 2020 hebben we door het coronavirus veel vakanties moeten annuleren. Heeft dit ook gevolgen gehad voor uw reisplannen, lees dan verder.

Vakanties organiseren is ons vak. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.
Uw TUI vakantie kan doorgaan maar u gaat op dit moment liever niet? Dan kunt u tot en met 31 augustus 2021 gebruik maken van onze Flexibele Omruilgarantie en kunt u uw vakantie kosteloos omboeken..Meer informatie over onze Flexibele Omruilgarantie leest u hier.

U heeft van ons een coronavoucher/tegoedbon gekregen die u kan gebruiken voor een volgende vakantie. Deze voucher is één jaar geldig vanaf de datum van uitgifte en kan op elk moment gebruikt worden bij het boeken van een nieuwe vakantie.

Wist u dat uw voucher geldig is op het hele aanbod van TUI / VIP Selection ? Zo kunt u de voucher besteden aan een weekendje weg aan de Kust of de Ardennen in het najaar of voorjaar 2022. Ideaal met het oog op de lange weekends die eraan komen. Of gebruikt u de coronavoucher liever om komende winter naar een zonnige bestemming te reizen? Dat kan ook.

Heeft u na één jaar uw coronavoucher nog niet gebruikt, dan krijgt u het bedrag terugbetaald binnen een termijn van uiterlijk zes maanden na aanvraag. De aanvraag doet u via ons kantoor vanaf de vervaldatum van uw voucher."

We hopen van harte dat we je snel terug zien en je met ons een fantastische vakantie kan beleven.

Met vriendelijke groeten

Steven Ulburghs
Office manager