Info coronavoucher TUI België

Info coronavoucher TUI België

Bericht van TUI België aan onze klanten die in het bezit zijn van een coronavoucher:

"Beste

Het zijn rare tijden. Sinds half maart hebben we door het coronavirus veel vakanties moeten annuleren. Dit heeft helaas ook gevolgen gehad voor jouw reisplannen. De toekomst is en blijft onzeker en daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen.

Vakanties organiseren is ons vak, en we doen er alles aan om je zo goed mogelijk daarbij te helpen. Zo geniet je t.e.m. 31 oktober 2020 van onze versoepelde omruilgarantie en is bij alle vakanties onze Covid Care service inbegrepen.

Je hebt van ons een Corona voucher gekregen die je kan gebruiken voor een volgende vakantie. Deze voucher is één jaar geldig vanaf de datum van uitgifte en kan op elk moment gebruikt worden bij het boeken van een nieuwe vakantie.

Wist je dat je voucher geldig is op het ganse aanbod van TUI? Zo kan je de voucher besteden aan een weekendje weg aan de Kust of de Ardennen in het najaar. Ideaal met het oog op de lange weekends die eraan komen. Of wissel je je voucher liever in om komende winter naar een zonnige bestemming te reizen?  Weet dat deze vakanties al boekbaar zijn, en dat je nu nog kan profiteren van gratis luchthavenvervoer. Misschien verlang jij eerder naar sneeuwwitte landschappen? Doe inspiratie op in ons aanbod van skivakanties.

Goed om weten : binnenkort - vanaf 10 november - kan je je vakantie voor zomer 2021 reserveren.  Je voucher kan hiervoor gebruikt worden.

Heb je na één jaar je voucher niet gebruikt, dan krijg je van ons het bedrag terugbetaald binnen een termijn van uiterlijk zes maanden na aanvraag. Die aanvraag zal je kunnen doen via je reiskantoor TOP REIZEN.

Nogmaals, we hopen van harte dat we je snel terug zien en je met ons een fantastische vakantie kan beleven.


Met vriendelijke groeten,
TUI